Engineers uit Industriële automatisering volgen maatwerktraining op locatie
Engineers uit Industriële automatisering volgen maatwerktraining op locatie

Maatwerk

Van Egmond Groep ondersteunt haar klanten om goede gebruikers van onze producten te zijn en er maximale uit te halen. Als specialist op het gebied van industriële automatisering zijn wij hét kennisplatform voor de branche. Daarom ontwikkelt ons kenniscentrum zelf trainingen en workshops die gegeven worden door onze zeer ervaren software engineers. Daardoor blijven onze klanten nooit met vragen zitten, ook na afloop van een opleiding blijven wij u ondersteunen!

Klanten op maat bedienen in hun behoeften en het bieden van technical support is onze kracht.

Bestaande training of toch maatwerk…

U kunt twee trainingsvormen bij ons volgen: een bestaande training of een maatwerktraining. Een
maatwerktraining stellen wij in overleg met u samen. Dat kan een combinatie zijn van elementen uit onze bestaande trainingen, maar als u specifieke behoeften heeft maken we zelfs een training op maat. Om persoonlijke groei te realiseren werken we in kleine groepen van maximaal 8 personen. Bij onze maatwerktraining is zelfs één-op-één training mogelijk én op het moment dat u het beste uitkomt. We bieden trainingen aan voor beginnende en ervaren programmeurs, technische diensten, (service-) engineers, storingsmonteurs en omscholers.

Heeft u vragen over trainings- en opleidingsmogelijkheden, dan kunt u terecht bij onze trainingscoördinator via opleidingen@vanegmond.nl of (0314) 375 300.

 

Wij bieden bestaande trainingen op basis van open inschrijving. Ga naar ons Opleidingsoverzicht om alle bestaande trainingen te bekijken.