Nieuws

Bereikbaarheid en leveringen rondom de feestdagen 2019

.
.
Bereikbaarheid en leveringen rondom de feestdagen 2019
Graag informeren wij u over onze bereikbaarheid rondom de feestdagen. Wij danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking en wensen u sfeervolle feestdagen en een gezond, gelukkig en succesvol nieuwjaar!

Graag informeren wij u over onze bereikbaarheid en leveringen rondom de feestdagen.

 

  • Tot en met 20 december 2019 zijn wij gewoon bereikbaar per e-mail en telefoon. Wij zijn u graag van dienst zoals u van ons gewend bent en er zullen reguliere leveringen plaatsvinden. Onze verkoopbalie is op werkdagen geopend van 7:30 tot 17:00 uur. 
  • In de periode van 23 december 2019 t/m 2 januari 2020 zijn wij bereikbaar per e-mail en telefoon, maar zal er enkel op verzoek worden geleverd. Mocht u in deze periode leveringen willen ontvangen dan kunt u dit kenbaar maken bij uw contactpersoon op onze binnendienst.
  • Op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag (25 en 26 december 2019) en Nieuwjaarsdag (1 januari 2020) zijn wij gesloten.
  • Vanaf vrijdag 3 januari 2020 zullen de reguliere leveringen weer worden uitgevoerd.

Heeft u een storing?

Vanzelfsprekend geldt dat u ook tijdens en rondom de feestdagen bij noodgevallen contact met ons kunt opnemen via onze storingsdienst op telefoonnummer: (06) 53 67 60 83.

Wij danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. De directie en medewerkers van Van Egmond Groep wensen u en uw familie sfeervolle feestdagen en een gezond, gelukkig en succesvol nieuwjaar

Wij kijken er naar uit om de wederzijdse, waardevolle samenwerking ook in 2020 voort te zetten!