Nieuws

Bespaar energie én kosten door de Blue e+ wandmontage-koelaggregaten actie van Rittal

Rittal Blue e+ wandmontage-koelaggregaten
Rittal Blue e+ wandmontage-koelaggregaten
Energie- en kostenbesparing met Blue e+ koelaggregaten van Rittal
Bij veel organisaties komt het onderwerp energiebesparing steeds hoger op de agenda te staan. Dit najaar maakt Rittal het nog gemakkelijker om zowel energie als kosten te besparen: de Blue e+ wandmontage–koelaggregaten zijn nu in prijs verlaagd!

Bij veel organisaties komt het onderwerp energiebesparing steeds hoger op de agenda te staan. Ook vanuit de overheid komen er steeds meer verplichtingen op het gebied van energiebesparing waar bedrijven aan moeten voldoen.  Zo is sinds juli 2019 de Informatieplicht Energiebesparing van kracht, met als doel dat MKB-bedrijven bewuster omgaan met energie.

Rittal draagt bij aan revolutionaire energie-efficiëntie door innovatieve hybride technologie. Dit najaar maakt Rittal het nog makkelijker voor u om zowel energie als kosten te besparen: de Blue e+ wandmontage-koelaggregaten zijn nu twee maanden lang in prijs verlaagd. Hiermee krijgt u tot wel €100 korting per koelaggregaat, zowel goed voor het klimaat als voor uw portemonnee!

Blue e+ wandmontage-koelaggregaten

Met de Blue e+ wandmontage-koelaggregaten van Rittal bespaart u gemiddeld 75% energie dankzij componenten met toerentalregeling en heatpipe-technologie. Daarnaast zorgen de Blue e+ producten voor 75% minder CO2 uitstoot dan reguliere koelaggregaten. De koelaggregaten zijn geschikt voor gebruik over de hele wereld door de ondersteuning van meerdere spanningen. De aggregaten hebben daarnaast een langere levensduur van de componenten in de kast én in het koelaggregaat dankzij de componentvriendelijke koeling. Ook zijn de koelaggregaten voorzien van intuïtieve bediening met touch display en intelligente interfaces.

.
.

Voordelen Rittal Blue e+ wandmontage–koelaggregaten

  • Gemiddeld 75% energiebesparing
  • Geschikt voor gebruik wereldwijd
  • Langere levensduur
  • Intuïtieve bediening met touch display en intelligente interfaces


Lees meer over de Blue e+  wandmontage- en koelaggregaten van Rittal.

De kortingsactie van Rittal is geldig van 1 november t/m 31 december 2019.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Bekijk uw voordeel op de Blue e+ wandmontage-
koelaggregaten van Rittal nu in onze Portal