Nieuws

Bespaar op arbeidskosten met de nieuwe range professionele batterijen van Duracell

Procell
Procell
Bespaar op arbeidskosten met de professionele Procell batterijen
Bespaar op arbeidskosten met de nieuwe range professionele batterijen van Duracell

Duracell logoHet vervangen van professionele batterijen kan een aanzienlijke kostenpost zijn voor bedrijven. U betaalt namelijk niet alleen meer voor professionele batterijen, maar u bent ook meer geld kwijt aan arbeidskosten om de batterijen te vervangen. Duracell vindt het van groot belang dat de professionele eindgebruikers hun bedrijf steeds winstgevender kunnen maken en komt daarom met een uniek concept: een nieuw merk premium batterijen met een langere levensduur speciaal ontwikkeld voor professionele apparaten, Procell genaamd.

Procell range

De Procell range bestaat uit een breed assortiment professionele alkalinebatterijen van topkwaliteit. De Procell batterijen zijn ontworpen op basis van materialen en productieprocessen van de allerbeste kwaliteit zodat ze langer meegaan in professionele apparaten. Daardoor hoeven batterijen minder vaak te worden vervangen, waardoor u bespaart op de operationele kosten van batterijen.

Voordelen van de Procell technologie

Procell alkalinebatterijen worden geproduceerd met een superieur knoopcelontwerp (vergeleken met eerdere industriële alkaline AA-, AAA-, C- en D-batterijen). Zo garandeert Procell dat hun knoopcellen van de allerbeste kwaliteit zijn.
 

  • De batterijen worden getest om de hoogste kwaliteit en betrouwbare prestaties te garanderen. Er worden ook milieutesten uitgevoerd om betrouwbaar en consistent gebruik te garanderen.
  • Dankzij het superieure alkaline knoopcelontwerp van Procell kunnen batterijen functioneren bij temperaturen van -20 °C tot 54 °C.
  • Het design, de veiligheid, het productieproces en de kwalificaties voldoen aan de strenge batterijstandaarden van Procell, die deels zijn gebaseerd op de ANSI- en IEC-batterijstandaarden.
.
.

Toegevoegde waarde van Procell?

  • Premium merk dat zich exclusief richt op de markt voor professionele batterijen
  • Vakkennis van professionele apparaten en de bijbehorende batterijen dankzij test en analyses van deze apparaten in eigen laboratoria
  • Multidisciplinair team met uitgebreide technische kennis gericht op B2B

.

Wilt u kosten besparen met
de Procell batterijen van Duracell?

Over Procell

Duracell Procell is een premium merk professionele batterijen dat zich uitsluitend richt op de professionele markt. Andere batterijmerken zijn bedoeld voor zowel zakelijke als particuliere klanten, maar Procell richt zich alleen op de professionele markt om producten en diensten te garanderen die specifiek zijn bedoeld voor professionele gebruikers.

Procell alkalinebatterijen worden dan ook door miljoenen professionele gebruikers en toonaangevende professionele OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld gebruikt vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid, prestaties en service.