Nieuws

ESKV kabelwartels van Wiska: een bewezen betrouwbare oplossing

SPRINT-serie Wiska
ESKV kabelwartels uit de SPRINT-serie van Wiska
De ESKV kabelwartels uit de SPRINT-serie van Wiska zijn verkrijgbaar in kunststof, RVS en messing in diverse uitvoeringen, van standaard tot uiterst gespecialiseerd. Ze zijn tevens verkrijgbaar in EMC, explosieveilig of venting uitvoering.

.Een correcte en betrouwbare kabelinvoer zorgt voor een aanzienlijk kleinere kans op storingen. Met de ESKV kabelwartels uit de SPRINT-serie van Wiska bent u zeker van een betrouwbare oplossing als het gaat om hoge dichtheid, kwaliteit, verwerkbaarheid, flexibiliteit en levensduur. De kabelwartels zijn verkrijgbaar in kunststof, RVS en messing in diverse uitvoeringen, van standaard tot uiterst gespecialiseerd. Daarnaast zijn de SPRINT-serie kabelwartels ook verkrijgbaar in EMC, explosieveilig of venting uitvoering, met lange tap of knikbescherming. ESKV kabelwartels zijn eenvoudig te combineren met diverse accessoires, waaronder deelbare of meervoudige inzetstukken en reducers. Hierdoor ontstaan er oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

De SPRINT-serie van Wiska is uniek vanwege de lamellenconstructie. Hierdoor wordt de kabel, bij het aandraaien van de drukmoer, minder ingesnoerd. Daarnaast is er voor de wartels tot en met M32 geen O-ring nodig om IP68 te bereiken.

Uw voordelen op een rij:
 

  • Beschermklasse: tot IP68 bij 5 bar conform EN 60529
  • Leverbaar van M12 t/m M63
  • Leverbaar in kunststof, messing en roestvaststaal
  • Uniek: lamellenconstructie waardoor de kabel minder ingesnoerd wordt bij het aandraaien van de drukmoer
  • Groot aantal accessoires verkrijgbaar
  • Unieke afdichting: tot en met M32 is er geen O-ring nodig om IP68 te bereiken
  • EPDM afdichting: ook bij buitengebruik is de afdichting voor jaren gegarandeerd
  • Door nauwkeurige passing is de kopmoer zeer licht aan te draaien
  • Meerdere keren te openen en te sluiten zonder dat dit effect heeft op de trekontlasting
.

Alle gedetailleerde productgegevens van de kabelwartels uit de SPRINT-serie zijn te vinden in de Wiska-catalogus hieronder.

Al ruim 50 jaar werkt onze leverancier Hemmink samen met Wiska. Tegenwoordig levert Hemmink aan Van Egmond Groep een breed assortiment kabelwartels en kabeldozen van Wiska.

Interesse in ESKV kabelwartels van Wiska?