Nieuws

Word compleet meegenomen in de wereld van IIoT tijdens het FlexThink! seminar

FlexThink! seminar
FlexThink! seminar
IIoT FlexThink! seminar van Van Egmond Groep en HMS Networks
Word compleet meegenomen in de wereld van IIoT tijdens het FlexThink! seminar bij Van Egmond Groep in samenwerking met HMS Networks

eWon logoBent u voldoende op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden betreffende Industrial Internet of Things (IIoT) en wat dit voor u en uw organisatie betekent?

Tijdens het FlexThink! seminar op donderdag 21 november 2019 van 8.30 tot 14.00 uur bij Van Egmond Groep in Doetinchem, wordt u meegenomen in de wereld van IIoT. Tijdens het seminar, dat in samenwerking met Ewon by HMS Networks wordt georganiseerd, leert u hoe u uw industriële apparaten en toepassingen kunt koppelen aan de cloud. Welke data dit oplevert en hoe u met die data uw fysieke apparaten op afstand kunt monitoren, besturen, bewaken en analyseren. U krijgt daarnaast inzicht in hoe u met IIoT uw processen kunt optimaliseren en efficiënter kunt maken.

Waarom is IIoT zo belangrijk?

IIoT zal alle bedrijven in de productieketen letterlijk met elkaar verbinden. Technologie zal niet langer een hulpmiddel zijn, maar de spil van het bedrijf, die de concurrentiekracht bepaalt.

Om uw apparaten IIoT ready te maken zijn er drie essentiële elementen te identificeren.

Word IIoT ready - Stap 1: IIoT apparaat

Het IIoT-apparaat kan een sensor of sensornetwerk zijn, maar ook een complete machine, of zelfs een industrieterrein. Gekoppeld aan de cloud kan een apparaat niet alleen bestuurd worden, maar ook waardevolle informatie voor andere applicaties leveren.

HMS Networks/Ewon gaat tijdens FlexThink! in op IIoT en Industry 4.0. Ontdek in deze lezing hoe de Ewon productlijn helpt om uw machine verbonden, slim en IIot gereed te maken. Er zal tevens een live demo gegeven worden over de data ontsluiting met de Ewon Flexy 205.

.
.
.
.

Word IIoT ready - Stap 2: IIoT connectiviteit

Een apparaat of sensor kan pas een IIoT-middel worden als het verbonden is met de cloud.

Talk2M presenteert de Talk2M cloud die op afstand toegang geeft tot machines voor probleemoplossing. Daarnaast wordt de DataMailbox toegelicht, een eenvoudige gegevensverzamelservice van Talk2M, waarmee uw IIoT applicatie probleemloos gevoed kan worden met gegevens uit uw machines.

Word IIoT ready - Stap 3: Platform IIoT data

Een apparaat of sensor wordt pas een IoT-middel als de verbinding en data gebruikt worden voor een hoger doel. Met een IoT-platform kunt u data verzamelen en opslaan, weergeven, analyseren, rapporteren en daarna verder sturen, externe processen aansturen, etc.

innius licht tijdens haar lezing het innius® industrieel software platform voor machinefabrikanten en machinegebruikers toe. Ontdek hoe dit slimme platform  de digitale ontwikkeling van fabrikanten en gebruikers ondersteunt met actieve, slimme data en apps.

.
.

Leg uw IIoT project voor

Het FlexThink! seminar wordt afgesloten met een netwerk lunch. Tijdens deze lunch heeft u de gelegenheid om uw IIoT uitdagingen voor te leggen aan de sprekers. Zij staan u graag te woord en zullen u voorzien van advies en praktische tips.

Lees hier meer over het FlexThink! seminar, het programma, de oplossingen die gepresenteerd worden en de sprekers die u zullen meenemen in de IIoT wereld.

Mis het FlexThink! seminar niet