Nieuws

Monitor, analyseer en optimaliseer uw productieproces met SmartMONITOR van Werma

SmartMONITOR Werma
SmartMONITOR Werma
Optimaliseer uw productieproces met SmartMONITOR van Werma
SmartMONITOR van Werma is een slimme oplossing voor industriële bedrijven die op zoek zijn naar een manier om snel en gemakkelijk betrouwbare gegevens te verzamelen om productieprocessen te optimaliseren.

.Wilt u op een eenvoudige manier het verbruik van uw machines meten en met één druk op de knop alle relevante gegevens van alle machines, systemen en handmatige werkstations ontvangen? In bedrijven die verschillende soorten machines gebruiken is het vaak moeilijk om de gehele productieactiviteit bij te houden. SmartMONITOR van Werma is een slimme oplossing voor industriële bedrijven die op zoek zijn naar een manier om snel en gemakkelijk betrouwbare gegevens te verzamelen om productieprocessen te optimaliseren. 

In tegenstelling tot traditionele, complexe MDC-systemen (Machine Data Collection), is SmartMONITOR een eenvoudige, draadloze retrofit-oplossing voor het signaleren en analyseren van uw volledige productie in één oogopslag. Dit draagt bij aan een transparanter productieproces, helpt reservecapaciteit te detecteren en stilstanden te voorkomen.

Intelligente netwerken van signaaltorens creëren een eenvoudig, goedkoop retrofit-alternatief voor conventionele, complexe MDC-systemen. Dankzij signaaltorens, de control station module of een bericht op uw smartphone kunt u reactietijden verkorten en uw productieproces optimaliseren, waardoor u nooit een kritieke situatie zult missen. De hardware is snel geïnstalleerd op uw machines, ongeacht de leeftijd van de machine. Via het bijgeleverde softwareprogramma krijgt u onmiddellijk inzicht in het energieverbruik van uw machines dankzij gebruiksvriendelijke grafieken en rapporten.

Een groot aantal klanten vertrouwt al op Werma-technologie en maakt daarmee hun productie veiliger, beter en efficiënter.

De voordelen van Werma’s SmartMONITOR

  • .Identificeert en documenteert fouten en onproductieve tijd sneller
  • Vermindert responstijden en voorkomt downtime
  • Werkt ongeacht de fabrikant, leeftijd of functie van de machine
  • Biedt in één oogopslag alle relevante gegevens van machines, systemen en handmatige werkstations
  • Laat in de rapportages kansen voor proces- en productiviteitsverbeteringen zien
  • Is modulair en uit te breiden zonder bekabeling

Eenvoudige eerste inbedrijfstelling

.

Kenmerken SmartMONITOR

  • Robuust en bewezen draadloos netwerk voor productieomgevingen
  • Licentievrije software is inbegrepen
  • Geïntegreerde analyse- en rapportagetools
  • WIN slave besturing maakt het mogelijk om eenvoudige opdrachten te activeren, bijvoorbeeld om een extra signaaltoren te activeren als head-of-line functie

Interesse in Werma's SmartMONITOR om uw productieproces
te kunnen monitoren, analyseren en optimaliseren?