Nieuws

Nieuwe 316L drukknop van de EAO Serie 82: schakelen in corrosiegevoelige omgevingen

EAO serie 82 316L drukknoppen
EAO serie 82 316L drukknoppen
Nieuwe 316L drukknop van de EAO Serie 82
stalen versie verlichte drukknoppen van de Serie 82 ontwikkeld, geschikt voor toepassing binnen de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. De nieuwe metalen fronten, gemaakt van RVS 316L, bieden een uitzonderlijke bescherming tegen corrosie.

EAO heeft een nieuwe rLogo EAOoestvast stalen versie verlichte drukknoppen van de Serie 82 ontwikkeld, geschikt voor toepassing binnen de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. De machines en besturingspanelen die in deze industrieën worden gebruikt, dienen bestand te zijn tegen sterke alkalische reinigingsmiddelen omdat deze er voor zorgen dat organische verontreiniging, zoals bacterie- en schimmelgroei, worden verwijderd. Voedingsmiddelen en medische producten mogen hier immers niet mee besmet raken. 

De nieuwe metalen fronten, gemaakt van RVS 316L, bieden een uitzonderlijke bescherming tegen corrosie. De verlichte versies zijn uitgerust met een robuuste Tritan ring. Ook voor de maritieme sector is de 316L versie uiterst geschikt omdat de drukknop bestand is tegen zout.

Voordelen van de nieuwe 316L drukknop EAO Serie 82

  • .Hoogwaardig roestvast staal 316L
  • Hoge corrosie bestendigheid
  • Bestand tegen alkalische schoonmaakmiddelen
  • Robuuste Tritan verlichte ring
  • 22 mm standaard versies beschikbaar

Eigenschappen van de nieuwe 316L drukknop EAO Serie 82

  Front diameter   25 mm
  Functies   Stap- en puls functie
  Front design   Verzonken met een vlakke lens
  Verlichting   Onverlicht met halo ringverlichting
  LED voltage / LED kleur   24V / rood, groen, blauw en wit
  Aansluiting   Soldeer en fastonaansluiting
  Schakelelement   Zilvercontacten

 

 

Serie 82: Robuust en attractief

Met de Serie 82 biedt EAO de ideale drukknop voor vandaalbestendige drukknoppen voor gebruik in ruwe industriële omgevingen, openbare omgevingen en gebouwenbeheer. Met de robuuste behuizing van roestvast staal, messing of geanodiseerd aluminium, voldoen de innovatief ontworpen schakelaars aan IK10-inslagbestendigheid en IP67-frontbescherming, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor toepassing in openbare gebouwen en ruimtes.

De schakelaars zijn verkrijgbaar met puls- of stapfunctie, met of zonder LED-verlichting en met een keuze uit enkel- of meerkleurige LED’s. Bij de verlichting kan er worden gekozen tussen punt- of ringverlichting. De schakelelementen worden geleverd met verzilverde of vergulde contacten voor betrouwbaar schakelen van lage spanningen en stromen.

Bekijk nu alle Serie 82 drukknoppen van EAO
in de Van Egmond Groep Portal