Nieuws

Nieuwe MicroHAWK Smart Camera's van Omron vereenvoudigen het lezen en inspecteren van codes met zeer kleine footprints

Omron MicroHAWK V- en F-serie
Nieuwe MicroHAWK Smart Camera's uit V- en F-series van Omron
De Smart Camera's uit de V/F400- en V/F300-series zijn de nieuwste toevoegingen aan de populaire MicroHAWK-lijn van Omron, die mogelijkheden bieden voor zowel het lezen van codes als voor vision-inspecties.

Logo OmronDe nieuwe Smart Camera's uit de V/F400- en V/F300-series zijn de nieuwste toevoegingen aan de populaire MicroHAWK-lijn van Omron, die mogelijkheden bieden voor zowel het lezen van codes als voor vision-inspecties.

De krachtige, compacte MicroHAWK Smart Camera's vereenvoudigen toepassingen door het combineren van het lezen van codes en vision-inspecties in één uiterst compact apparaat. Door meerdere mogelijkheden te bundelen, zorgen de V/F400- en V/F300-series voor lagere hardwarekosten en beperken ze de noodzakelijke werkzaamheden voor inbedrijfstelling en onderhoud. Krachtige technologieën zoals vloeistoflens met autofocus en een 5-megapixel kleurencamera met hoge resolutie zorgen voor uitzonderlijke nauwkeurigheid en vergroten tegelijkertijd de flexibiliteit in de opbouw van productielijnen.

Betrouwbare inspectie

De geavanceerde autofocustechnologie zorgt ervoor dat de camera betrouwbaar producten kan inspecteren die variëren in grootte, vorm of gewenst inspectietype. Bovendien kunnen de geavanceerde X-Mode-algoritmen van Omron elke code op ieder oppervlak lezen, waaronder gebogen, glanzende of anderszins gestructureerde materialen, waardoor de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt en de productie soepel blijft verlopen. De Smart Camera's bieden hiermee een oplossing om betrouwbaar een verscheidenheid aan barcodes op verschillende oppervlakken te lezen bij hoge snelheden in moeilijke fabrieksomgevingen. Voor betrouwbare decodering met de snelheid die je nodig hebt, worden ze standaard geleverd met snelheden tot 60 frames per seconde.

.

Compact en duurzaam

MicroHAWK-barcodelezers zijn speciaal ontworpen voor integratie in de kleinste ruimten en zijn de meest compacte, lichtgewicht en duurzame apparaten voor zware industriële omgevingen. De V430-F is zelfs de kleinste barcodelezer met IP65/67-classificatie die momenteel verkrijgbaar is. 

MicroHAWK ondersteunt diverse industriële communicatieprotocollen en geïntegreerde I/O, waardoor je jouw gegevens veilig en efficiënt kunt integreren met toepassingen voor fabrieksautomatisering. De grote verscheidenheid aan ondersteunde communicatie-interfaces omvat onder andere Ethernet/IP en PROFINET voor extra flexibiliteit.

Voordelen van de nieuwe Omron MicroHAWK V- en F-series

  • X-Mode-decoderingsalgoritmen
  • Snelle automatische scherpstelling met vloeistoflens
  • Doorgeluste netwerkverbinding
  • Ingebouwde configuratiedatabase
  • Bewaking van de barcodekwaliteit
  • Geavanceerd wachtwoordbeheer
  • Rapid Capture-modus
  • Verbeterde geïntegreerde verlichting
  • Auto-VISION Machine Vision-software
  • Uitbreidbaar platform met Machine Vision-softwareoptie

Download hier de Engelstalige brochure van de nieuwe MicroHAWK-lijn van Omron.

Heb je vragen over de nieuwe MicroHAWK-lijn van Omron
of wil je de Smart Camera's bestellen?