Nieuws

Hesselink Koffie: "Betrouwbare partners die bijdragen aan onze kernwaarden kwaliteit en duurzaamheid zijn ontzettend belangrijk in dit nieuwbouw project."

Hesselink Koffie
Hesselink Koffie
Van Egmond Groep partner voor nieuw pand van Hesselink Koffie
Van Egmond Groep betrouwbare partner voor nieuw pand van Hesselink Koffie. Zo leverden wij de LED verlichting en energieverdelers.

.Eind november 2019 waren Wassink Installatie en Van Egmond Groep te gast bij Hesselink Koffie in Winterswijk. Dit familiebedrijf is ruim 130 jaar actief in koffieproductie en -bereiding. Hesselink Koffie vindt dat iedereen gelukkiger moet worden van koffie. Daarom ziet het Achterhoekse bedrijf toe op een duurzame en eerlijke totstandkoming van hun kwaliteitsproducten.

Nieuw, duurzaam bedrijfspand

Begin 2019 is Hesselink Koffie gestart met de verbouwing van hun bedrijfspand met als doel het duurzaamste pand in Gelderland te realiseren. 

Duurzaamheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van Hesselink Koffie en ook in het nieuwbouwproject stonden deze kernwaarden centraal. De geselecteerde partners en de gebruikte materialen moesten tevens aan deze kernwaarden voldoen.

Bekijk het prachtige nieuwe bedrijfspand van Hesselink Koffie in de video van dit referentieproject hieronder.

Wassink Installatie

Via langdurig partner Wassink Installatie, een installatiebedrijf voor elektrotechnische en klimaattechnische installatie uit Winterswijk, heeft Van Egmond Groep een duurzame bijdrage mogen leveren aan het nieuwe bedrijfspand van Hesselink Koffie.

Wassink Installatie heeft de elektrotechnische installatie en de kanalisatie daarvan verzorgd, daarnaast installeerden zij de verlichting, verdeelsystemen en warmtepompen met bekabeling en kanalisatie. De bijdrage van Van Egmond Groep hierin is dat wij een compleet lichtplan hebben ontwikkeld en de verlichting en de energieverdelers hebben geleverd voor het pand van Hesselink Koffie.

De bijdrage van Van Egmond Groep in dit project was een stukje ondersteuning voor ons als installateur maar ook een stukje meedenken, aldus Wassink Installatie.

Heeft u professioneel lichtadvies nodig voor uw project?
Of heeft u advies nodig over de toepassing van energieverdelers?