Nieuws

Trap het lichtseizoen af met advies op maat van onze gespecialiseerde lichtadviseur

.
.
Optimaliseer uw verlichting met advies van onze lichtadviseur
Tijdens de donkere dagen is goede verlichting nog belangrijker. Kapotte verlichting en dalende lichtopbrengst vallen meer op. De perfecte aanleiding om uw verlichting eens onder de loep te nemen. Van Egmond Groep is u hierbij graag van dienst.

De bladeren vallen van de bomen, de dagen worden korter, de avonden langer,  de wintertijd gaat in… Dat is het startschot van het lichtseizoen!

Neem uw verlichting eens onder de loep

Tijdens de donkere dagen is goede verlichting nog belangrijker dan in de zomermaanden. Kapotte verlichting en een dalende lichtopbrengst  vallen meer op. De perfecte aanleiding om uw huidige verlichting eens onder de loep te nemen.

Advies op maat van onze gespecialiseerde lichtadviseur

Van Egmond Groep is u hierbij graag van dienst. Onze gespecialiseerde lichtadviseur, Robin Stempher, denkt graag met u mee en kan u compleet ontzorgen met lichtadvies op maat en specifieke aanbevelingen op basis van jarenlange ervaring. Op deze manier bieden we u de beste oplossing voor elke situatie.

Robin Stempher, Lichtadviseur Van Egmond Groep
Robin Stempher, Lichtadviseur Van Egmond Groep

De voordelen die lichtadvies op maat u bieden

  • Kennis en expertise op basis van jarenlange praktijkervaring

  • Persoonlijk contact en eventueel bezoek op locatie

  • Lichtadvies op maat toegespitst op uw project of situatie

  • Advies over energiebesparende mogelijkheden

  • Er kan een TCO (terugverdien berekening) verzorgd worden

  • U wordt compleet ontzorgd
  • Kwaliteit door het werken met A-fabricaten

Informatieplicht Energiebesparing

Daarnaast kan Van Egmond Groep u met een lichtadvies helpen om te voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing. LED verlichting is bijvoorbeeld aantrekkelijker dan ooit en er worden nog steeds forse subsidies voor verstrekt. Onze lichtadviseur informeert u graag over de mogelijkheden van LED verlichting, het gebruik van sensoren en andere besparende maatregelen voor uw verlichting.

Kwaliteit staat voorop

Van Egmond Groep werkt uitsluitend met A-fabricaten zodat wij u te allen tijde kunnen voorzien van de beste kwaliteit. Samen zoeken we naar de best passende, duurzame oplossing voor uw specifieke situatie.  

Wilt u vrijblijvend advies van onze
lichtadviseur voor uw verlichting?