Nieuws

Van Egmond Groep eerste Industrial Automation Distributor (IAD) van Schneider Electric

Schneider Electrics IAD
Schneider Electrics IAD

Van Egmond Groep heeft op vrijdag 23 juni 2019 een samenwerkingsovereenkomst ondertekend en is hiermee de eerste Industrial Automation Distributor (IAD) van Schneider Electric in Nederland. 

Van Egmond Groep eerste Industrial Automation Distributor (IAD)
Van Egmond Groep heeft op vrijdag 23 juni 2019 een samenwerkingsovereenkomst ondertekend en is hiermee de eerste Industrial Automation Distributor (IAD) van Schneider Electric in Nederland.

Als gecertificeerde distributeur van industriële automatisering oplossingen is Van Egmond Groep in staat geavanceerde en complexe industriële projecten te begeleiden en maatwerk oplossingen aan klanten te bieden.

 

De Sales en Industriële Automatisering afdelingen van Van Egmond Groep worden door Schneider Electric speciaal getraind en gecertificeerd op basis van technische know-how, segmentkennis en marktontwikkelingen.

Klant beter van dienst zijn

Als Industrial Automation Distributor beschikt Van Egmond Groep over de kwaliteiten en vaardigheden om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn door vragen sneller en gemakkelijker te beantwoorden. Met deze samenwerking heeft Schneider Electric een sterke, professionele partner met veel marktkennis en regionale aanwezigheid aan zich weten te binden. Schneider Electric en Van Egmond Groep streven ernaar aan projecten te werken waarbij de gezamenlijke kennis op het gebied van hardware en software worden toegepast.   

Klaar voor de volgende stap

Best in class industriële partner
“Van Egmond Groep is al jaren een distributiepartneIAD Schneider Eelectricr van Schneider Electric en samen zijn wij klaar voor de volgende stap. Met deze stap combineren we de expertise en toewijding die Van Egmond Groep biedt, met het Ecostruxure platform van Schneider Electric. Dit maakt ons de best in class industriële partner voor de Nederlandse OEM-er, systeem integrator, paneelbouwer, technische installateur en industriële eindgebruiker. Door deze samenwerking kan de Nederlandse industriële markt rekenen op meer kennis, ervaring en betrokkenheid.” – Sander van Dasselaar, VP Industry Schneider Electric.

Over Van Egmond Groep

Van Egmond Groep bestaat uit Van Egmond Elektrogroothandel BV en Van Egmond Industriële Automatisering BV. Met een breed scala aan fabrikaten en officiële dealerschappen adviseert en ontzorgt Van Egmond al ruim 80 jaar relaties in industrie, installatiebranche, machine- en panelenbouw.

Van Egmond Industriële Automatisering is actief in alle sectoren van de industrie.
Industriële dienstverlening, Software Engineering, Hardware Engineering en assemblage van energieverdelers zijn daarbij de kernactiviteiten. Aangevuld met onze opleidingstak bieden wij onze industriële klanten een compleet pakket aan diensten. 

Van Egmond Groep is gevestigd in Doetinchem, Weert, Veghel en Barendrecht en heeft 165 medewerkers in dienst.

 

Meer weten over Industrial Automation Distributor?